Vogel en de roze bloesem   Lies Delreu

Lies (1951) is een enthousiaste kunstenares. Ze maakt portretten en stillevens met nauwkeurige precisie. Ze besteedt veel aandacht aan het schetsen voordat ze met acrylverf aan haar schilderij begint. Naast schilderijen beschildert Lies ook stoelen. Hierbij is de kunstenaar Tinguely haar grote inspirator. Lies heeft twee stoelen beschildert waarop een fragment van het werk van Tinguely te zien is.


Lies Delreu Vogel en de roze bloesem 000
Lies DelreuArtikelnr:0800405002
Jaar:2008
Typering:Schilderij
Genre:Natuur
Status:Verhuurd
Verkoopprijs:€ 275,00 (incl. BTW)

Kopen

Na overmaking van de verkoopprijs, onder vermelding van het werk en de kunstenaar, wordt het schilderij van uw keus binnen veertien dagen bij u thuisbezorgd. Van de opbrengst gaat eenderde deel naar de kunstenaar zelf en komt tweederde deel ten goede aan QWAZT.

Huren

Wilt u liever geregeld iets anders aan de muur, dan is de huuroptie voor u interessant. De kosten zijn 7,50 euro per schilderij per maand. U kunt huren in blokken van 6 maanden. Na iedere periode kunt u een nieuw werk uitkiezen. Lees onze huurvoorwaarden.

 


Overzicht collectie Lies Delreu

Hieronder vindt u het gehele overzicht van onze kunstenaar Lies Delreu. Klik op een kunstwerk voor een vergroting en overige gegevens.