Dichterbij de natuur   Jeroen van der Sluijs

Jeroen houdt van de natuur. Hij vindt het heerlijk om landschappen te schilderen en is heel kritisch in het kleurgebruik. Hij mengt net zo lang tot hij de nuance heeft gevonden die hij voor ogen heeft. Zo gebruikt hij tal van tinten blauw om luchten de gewenste kleuren te geven. Daarnaast schildert hij graag apen in hun natuurlijke omgeving. In deze werken vervullen zowel de aap als de natuur een centrale rol.


Jeroen van der Sluijs Dichterbij de natuur 50 cm x 70 cm

Artikelnr:0900735007
Jaar:2009
Typering:Schilderij
Genre:Dieren
Status:Voorraad
Verkoopprijs:€ 75,00 (incl. BTW)

Kopen

Na overmaking van de verkoopprijs, onder vermelding van het werk en de kunstenaar, wordt het schilderij van uw keus binnen veertien dagen bij u thuisbezorgd. Van de opbrengst gaat eenderde deel naar de kunstenaar zelf en komt tweederde deel ten goede aan QWAZT.

Huren

Wilt u liever geregeld iets anders aan de muur, dan is de huuroptie voor u interessant. De kosten zijn 7,50 euro per schilderij per maand. U kunt huren in blokken van 6 maanden. Na iedere periode kunt u een nieuw werk uitkiezen. Lees onze huurvoorwaarden.

 


Overzicht collectie Jeroen van der Sluijs

Hieronder vindt u het gehele overzicht van onze kunstenaar Jeroen van der Sluijs. Klik op een kunstwerk voor een vergroting en overige gegevens.